vrijdag 1 september 2017

Dag 1: op naar Torremolinos

Niet schrikken, maar ivm bezuinigingen gaan we niet naar de VS maar naar Andalusie (wees niet bang, de VS staat voor volgend jaar weer op de rol).
We hebben een rondreis geboekt en beginnen met een dagje strand in de buurt van het vliegveld in het altijd gezellige Torremolinos (hoeven we tenminste niet van dat vreemde eten te eten, maar kunnen we gewoon naar Friet van Piet).
Gelukkig was het rustig op Schiphol, dus we hadden alle tijd voor een hapje en een drankje. Aan boord was het erg druk, maar het was maar een kort vluchtje. We verwonderde ons wel over het publiek, op leeftijd en zeer tuttig. Er bleek dus een grote groep te reizen via een christelijk reisbureau voor ouderen. Needless to say dat er niks tussen zat voor de zusjes :) 


Bij aankomst in Malaga was de huurauto ophalen een langdurig proces, een soort van met de Franse slag maar dan een tikje erger.
Uiteindelijk waren we zeer content met onze Hyundai Tucson automaat met alles erop en eraan. Heerlijke SUV! Ook het hotel is een schot in de roos. Het is een erg mooi historisch pand op loopafstand van het strand en de boulevard.
Nadat we ingechecked waren hebben we ons meteen omgekleed en zijn we op zoek gegaan naar een lekkere sangria. We hoefden niet ver te zoeken. Het was nog 27 graden om 11 uur. Dat was dus erg genieten!

 Heerlijk buiten op het terras gezeten en gegluurd naar het bijzondere publiek dat aan ons voorbij kwam. Helemaal top. 

Rond middernacht waren we terug op de kamer en hielden het voor gezien.