donderdag 7 september 2017

Dag 3: Torremolinos - El Bosque

Vandaag hebben we de Hollandse gezelligheid van Torremolinos achter gelaten om aan onze roadtrip te beginnen (serieus, er zijn meer Nederlanders in Torremolinos dan in Nederland).
Onze start verliep enigszins moeizaam. We konden de auto namelijk niet starten. Een lichte paniek begon meester van ons te maken toen we (beter gezegd, zij, ik was de passagier), het voor de 4e keer probeerde.  De auto begon er genoeg van  te krijgen en er verscheen de tekst dat je tegelijkertijd moest remmen en starten.

Toen konden we vertrekken. Vervolgens reden we een paar keer verkeerd bij een tolweg zodat we steeds voor hetzelfde stuk moesten betalen. Vervolgens realiseerde zus dat haar bankpassen/creditcard gestolen waren, ze zaten namelijk niet meer in haar portomonee. Bij nader onderzoek bleken ze op de grond onder haar stoel te liggen. De zusjes hebben altijd van dit soort rariteiten tijdens de vakantie, doen we express, hebben we wat te lachen:)
We reden al snel de bergen in richting Ronda, via een prachtig landschap.

 Ronda is een prachtige stad met een beroemde kloof. Je vindt er ook de oudste stierenvechtersarena van Spanje. Zus wilde dit graag bekijken. Het was mooi, maar er waren gelukkig geen stieren aanwezig.




De kloof en de brug erover heen waren prachtig! We hebben op een gezellig plein geluncht en wat rondgeslentert. Het was wel erg warm dus we deden het rustig aan.
Na Ronda reden we richting ons volgend logeeradres in El Bosque (wie kent het niet?). De weg erheen liep door een natuurgebied, erg mooi.

Het hotel ligt in the middle of nowhere. Het is erg leuk met mooie uitzichten. Helaas geen restaurant op loopafstand. Wel een lekker zwembad.
Omdat we geen restaurant op loopafstand hebben zijn we naar een supermarkt gereden om ons avondmaal te verschaffen. Lekker brood met verschillende kaasjes en vleeswaren en natuurlijk een flesje wijn (twee flesjes, want morgen eten we ook "thuis".
Lekker gegeten in de tuin en daarna nog een mooie wandeling gemaakt door de mooie natuur hier.

Daarna zijn we in de tuin gaan zitten, genietend van de mooie zonsondergang en het heerlijke weer. We hadden ook een lekker muziekje opgezet aangezien we hier toch alleen waren. Met nog een flesje wijn en de gezellige muziek werd het toch nog laat (zus is al in dromenland:))