vrijdag 8 september 2017

Dag 4: El Bosque en omgeving

We hebben vanochtend erg lekker en uitgebreid ontbeten, onze gastvrouw zorgt goed voor ons.
Het plan was voor vandaag naar Arcos de Frontera te gaan en misschien naar Cadiz. Onze gastvrouw raadde ons aan om naar Cadiz te gaan en als we nog zin hadden naar Arcos.
Op naar Cadiz dus, ongeveer 1 uur en 20 minuten rijden. Ik was vandaag de chauffeur, dat doen we om en om. In Cadiz gingen we op zoek naar een parkeerplek. En dat is een dingetje in de oude Spaanse steden. Het is allemaal vreselijk krap en dan is een grote  SUV niet echt handig. Daarbij komt nog dat ik over vele talenten beschik, maar parkeren is daar niet één van. Bij het inparkeren hebben zus en ik even snel van plaats geruild, want zij is kampioen inparkeren. Hup, achterin inparkeren zodat ik dan makkelijk weer weg kan rijden. Chapeau!

En toen de stad in. Het is een erg mooie stad, prachtige historische gebouwen, mooie straatjes en mooie pleinen. Helaas was de airco stuk, het was er wel erg warm. We hebben zoveel mogelijk in de schaduw gelopen en toch nog aardig wat van de stad gezien.


 We hadden toen  niet meer de kracht om ook  of naar Arcos te gaan. We zijn naar het hotel terug gereden waarna we lekker in het zwembad geplonst zijn. Heerlijk op zo'n warme dag.
Daarna zijn we nog even het stadje ingereden om een flesje wijn voor bij het eten te scoren. De avondmaaltijd bestond net als gisteren uit zelfgekochte tapas, ditmaal voorzien van illegaal geplukte basilicum, erruuug lekker. Daarna zijn we weer in de mooie tuin gaan zitten, waarbij we 10 paragliders hebben geobserveerd die vlakbij landde. Het leek de zusjes een prachtige hobby, maar niet één die wij snel zullen oppakken. Morgen gaan we richting Sevilla, dus we maken het niet te laat.