vrijdag 15 september 2017

Dag 10 en 11: Granada - Malaga - huis

Vanochtend hebben we het prachtige Granada achter ons gelaten om naar onze laatste overnachtingsplek te rijden: Malaga. Dat was niet ver, dus we waren al om 11 uur ter plekke. Zaten we gister nog in een oud klooster, dit is nieuw en strak. Heerlijk zo'n 4 sterren hotel! Onze fijne kamer was al gereed en er was weer een parkeergarage. Het hotel ligt aan het strand. We hebben besloten om de vakantie af te sluiten zoals we hem begonnen zijn: lekker een dagje relaxen op een strandbedje onder een parasol.

Na her strandbezoek hebben we nog even gerelaxt  en gedoucht op de kamer. Daarna zijn we gaan eten in het restaurant van het hotel. Dit was verrassend goed, erg lekker gegeten. Om 10 uur waren we terug op de kamer. Aangezien we morgen heuul vroeg op moeten, duiken we er meteen maar in.
We moesten voor het eerst in tijden weer de wekker zetten. Dat was schrikken!
Helaas niet gebruik kunnen maken van het ontbijtbuffet aangezien we al om 6.30 uur vertrokken. We kregen wel een picknick ding mee, met veel vloeibare levensmiddelen  die niet mee konden  door de security en een broodje dat na één hap in de prullenbak verdween.

We liepen wat vertraging op door slecht weer boven Schiphol, maar zijn uiteindelijk weer veilig thuisgekomen.
Op naar de volgende vakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten