zaterdag 9 september 2017

Dag 5: El Bosque - Sevilla

Vanochtend hebben we weer na een uitgebreid ontbijt het leuke hotel in El Bosque achter ons gelaten. Het plan was om Arcos de Frontera te bezoeken en dan door te rijden naar Sevilla. Bij Arcos konden we echter nergens het centrum of een parkeerplek vinden. We zijn toen maar doorgereden naar Sevilla. En tja, een grote auto en Spaanse steden, dat gaat niet goed samen. Om niet te zeggen, wat een
ge§®©¢¥€!!!!!. Volgend jaar weer lekker naar Amerika, daar staat alles tenminste goed aangegeven en kun je overal riant parkeren.
Na een hoop gestress, vooral van de kant van mijn arme zus, want die reed, bereikten we eindelijk ons hotel in het centrum van Sevilla (ik verheug me nu al over ons hotel in de binnenstad van Cordoba). Gelukkig was er valet parkeren, anders hadden we de auto waarschijnlijk ter plekke verkocht:).

Het hotel is een prachtig 4 sterren hotel! Mooie kamers, lekkere bedden, een zwembad op het dak en een restaurant op de binnenplaats.

Nadat we weer even waren ontstresst zijn we Sevilla ingetrokken. Op een mooi plein hebben we een welverdiend glaasje wijn gedronken en hebben we heerlijke tapas gegeten. Daarna zijn we prinsheerlijk in een hop on hop off bus gehopt.

Bij de kathedraal zijn we uitgestapt om deze te bezoeken.

Wat een idioot grote en bizar gedecoreerde kerk, je kijkt je ogen uit! Heel erg mooi.


De gebouwen in de omgeving van de kathedraal zijn ook prachtig en het is er erg mooi groen.


Inmiddels was het best wel weer warm geworden en zijn we bij Starbucks een koude koffie gaan halen. Dat gleed er weer makkelijk in.

Vervolgens zijn we de bus weer opgehopt tot aan het hotel om daar even met de voetjes omhoog te liggen.
Lekker even gerelaxed om 's avonds op de binnenplaats te gaan eten. Er was ook een optreden van een Flamenco band. Dat resulteerde in een super leuke avond.



Helemaal leuk dus! En daarna lekker naar bed in onze superdeluxe kamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten